Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på din enhet. Se vår side om personvern for mer informasjon.
Avtal møte

Det er rekkverket, stolpen og spilene som definerer trappemodellen, men du kan gjøre mange personlige valg for å få trappa slik du ønsker den:

Vangetyper

Det første trinnet i trappen heter starttrinn, og her kan man få ulike typer.

Starttrinn

Materialvalg og overflatebehandling er viktig både for utseendet, og for hvor slitesterk trappen blir.

"Beis, tresorter og maling er gjengitt så godt som mulig. Resultatet kan oppleves ulikt fra fargene på skjermen. Vi anbefaler å besøke et av våre mange trappestudio for å få det beste og riktig inntrykket av fargen."

Tresort

Beis

Hver trappemodell har unikt rekkverk.

Returgelender

Anbefalte trappemål

"Prosjekteringen av trapperommet er en forutsetning for å få en trapp som er god å gå i, og ikke minst en trapp som tilfredsstiller kravene i Byggeforskriften. De siste årene har det vært en tendens til tykkere bjelkelag grunnet bl.a. tekniske installasjoner. Dette fører til økt etasjehøyde, behov for flere opptrinn, og derfor også større areal som må avsettes til trappen. Her er angitt anbefalte mål (i cm) på trapper til boliger. Forutsatt etasjehøyde maks 277 cm og 15 opptrinn. (Ved større etasjehøyder bør antall opptrinn økes, og det må derved også avsettes større areal til trappen.) Vekslingsåpningen bør ha en bredde på minimum 97 cm, ferdig kledd."

Trappemål

Belysning

Stadig flere ønsker seg belysning i trappa, og det er det flere gode grunner til. Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i. Belysning i Trapperingens trapper kan styres med fjernkontroll, og er kompatibel med smarthus-løsninger som Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey.

Belysning

Oppbevaring

Se våre ulike oppbevaringer under trapp

Oppbevaring

Stolper, rekkverk og spiler

Se våre ulike valg

Stolper

No items found.

Rekkverk

No items found.

Spiler

No items found.
Trappe-modell Chilli

Avtal et møte med din lokale trappeleverandør

Takk for din henvendelsen. Din lokale trappefabrikk vil ta kontakt med deg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.