Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på din enhet. Se vår side om personvern for mer informasjon.

Trapperingen - Din lokale trappeleverandør

´Hvem er vi: Fem av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter har gått sammen i en landsdekkende kjede for å samkjøre og effektivisere produksjon, markedsføring og salg av trapper. Med stor geografisk spredning og effektiv distribusjon er vi rustet til å betjene hvert hus i Norge som trenger en trapp. Vår store ambisjon er å være "best på trapper"!

Vi har fabrikker og trappestudio i Tromsø, Silsand, Tydal, Trondheim, Bergen, Sandnes, Bremnes i Bømlo, Haugesund, Vegårshei, Kristiansand, Sætre i Hurum, Skien, Tønsberg og på Jessheim.

Hva gjør vi: Vi lager trapper som passer ethvert hjem og hvert interiør, enten det passer best med basis, moderne, tradisjon eller klassisk stil. Vi har også smarte oppbevaringsløsninger under trapp.

Hvordan jobber vi: Uansett hvilken stil du velger skal du være trygg på at våre trapper er laget av de beste materialer, og er av beste kvalitet. Vi er opptatt av å ta vare på deg som kunde og å sikre kvalitet fra vår første kontakt til trappa er montert.

Oversikt over trappestudio

Hvor mye koster en trapp?


Prisen på en trapp kan variere en hel del. Det er først og fremst materialene som er bestemmende for prisen, men de ulike trappemodellene har også litt forskjellig «startpris» før du gjør dine tilvalg. Med Trapperingens prisindikator gir vi deg mulighet til å se hvordan prisen på en trappemodell kan utvikle seg når du velger ulike typer trinn, farge og om du velger åpen eller tett trapp.

en person som måler et trestykke med et bånd
en flokk med sauer som beiter på toppen av en frodig grønn skog

Norsk og lokalt for best kvalitet

Det er mange valg og beslutninger som skal taes når du kjøper ny trapp. Vi i Trapperingen hjelper deg med hele prosessen. Trappen blir boligens blikkfang, og har flere viktige oppgaver. Trappen skal løfte resten av interiøret, samt at trappen skal være et bindeledd mellom etasjene.

Vi har fabrikker og trappestudio i Tromsø, Silsand, Tydal, Trondheim, Bergen, Sandnes, Bremnes i Bømlo, Haugesund, Vegårshei, Kristiansand, Sætre i Hurum, Skien, Tønsberg og Jessheim. Ta kontakt så hjelper vi deg gjennom hele prosessen.

Planter trær!

Nå trapper Trapperingen opp for miljøet! Vi erstatter det treet vi brukte til å lage trappa hjemme hos deg, ved å plante et nytt. Ett tre for hver solgte trapp! I 2023 plantet vi trær for fjerde år på rad, og vi har nå plantet ca. 20 000 trær.

en liten grønn plante som vokser opp av bakken

Fabrikker

Vi har fabrikker over hele landet. Sjekk ut hvor de er og hvem som jobber der!

KJEDEKONTORET ved daglig leder Espen Eriksen når du på tel: 932 51 151 og epost: espen.eriksen@trapperingen.no

Opplev solnedgang fra magiske Trolltunga i Odda

Trapperingen Tydal

Trøndelag
Opplev solnedgang fra magiske Trolltunga i Odda

Trapperingen Solli

Troms og Finnmark
Opplev solnedgang fra magiske Trolltunga i Odda

Trapperingen Tre Trapp

Viken
Opplev solnedgang fra magiske Trolltunga i Odda

Trapperingen Vegårshei

Agder
Opplev solnedgang fra magiske Trolltunga i Odda

Trapperingen B. Innvær

Vestland
En mann