Lys under trappetrinn

Stadig flere ønsker seg belysning i trappa, og det er det flere gode grunner til. Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i. Belysning i Trapperingens trapper kan styres med fjernkontroll, og er kompatibel med smarthus-løsninger som Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey.

 

Etter at LED kom på markedet, har tilbudet innen belysning i trapp blitt stadig bedre, og lys i trappa har økt i popularitet. Trappebelysning kan fås på alle typer trapper som Trapperingen leverer, og vil gjøre trappa til et enda mer spennende og iøyenfallende møbel hjemme hos deg.

God kvalitet

Trapperingen tilpasser LED-belysning både til trinn og håndløper.

– Under trinnene velger vi LED-strips, og vi har bevisstvalgt produkter med god kvalitet og lang holdbarhet. Blant annet er de viktig at LED-stripene sitter godt, slik at de ikke løsner etter kort tids bruk. Farge på dioder kan variere, og for å unngå fargeforskjeller har vi strengesorteringskrav på diodene. Dette gjør at vi kan levere LED-strips med samme fargenyanser uansett vareparti, sier daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen.

Leveres ferdig

All trappebelysning leveres ferdig koblet fra fabrikken og er tilpasset din Trapperingen-trapp. Det eneste du som huseier trenger å tenke på, er hvor det egner seg best å plassere driver og tilgang til fast strøm. Dette avtales i samarbeid med din elektriker og Trapperingen. Belysningen leveres komplett med trådløs bryter som kan festes på vegg med dobbeltsidigtape eller monteres i standard 55 mm ramme. Som et tilvalg er det mulig å få med fjernkontroll.

«Smart» trapp

Med dimmeren kan du regulere lysstyrken som du vil, og dermed skape ulike stemninger i rommet. Trapperingens system er bygd på den universielle Zigbee 3.0-protokollen, som er en åpen og stabil løsning. Den er kompatibel med bla. annet Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey. Dette betyr at trappa har blitt «smart»!

Lys under trappetrinn