Valgmuligheter
/
Belysning
/

Lys under trappetrinn

Stadig flere ønsker seg belysning i trappa, og det er det flere gode grunner til. Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i. Belysning i Trapperingens trapper kan styres med fjernkontroll, og er kompatibel med smarthus-løsninger som Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey.

 

Etter at LED kom på markedet, har tilbudet innen belysning i trapp blitt stadig bedre, og lys i trappa har økt i popularitet. Trappebelysning kan fås på alle typer trapper som Trapperingen leverer, og vil gjøre trappa til et enda mer spennende og iøyenfallende møbel hjemme hos deg.

God kvalitet

Trapperingen tilpasser LED-belysning både til trinn og håndløper.

– Under trinnene velger vi LED-strips, og vi har bevisstvalgt produkter med god kvalitet og lang holdbarhet. Blant annet er de viktig at LED-stripene sitter godt, slik at de ikke løsner etter kort tids bruk. Farge på dioder kan variere, og for å unngå fargeforskjeller har vi strengesorteringskrav på diodene. Dette gjør at vi kan levere LED-strips med samme fargenyanser uansett vareparti, sier daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen.

Leveres ferdig

All trappebelysning leveres ferdig koblet fra fabrikken og er tilpasset din Trapperingen-trapp. Det eneste du som huseier trenger å tenke på, er hvor det egner seg best å plassere driver og tilgang til fast strøm. Dette avtales i samarbeid med din elektriker og Trapperingen. Belysningen leveres komplett med trådløs bryter som kan festes på vegg med dobbeltsidigtape eller monteres i standard 55 mm ramme. Som et tilvalg er det mulig å få med fjernkontroll.

«Smart» trapp

Med dimmeren kan du regulere lysstyrken som du vil, og dermed skape ulike stemninger i rommet. Trapperingens system er bygd på den universielle Zigbee 3.0-protokollen, som er en åpen og stabil løsning. Den er kompatibel med bla. annet Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey. Dette betyr at trappa har blitt «smart»!

Se alle våre flotte trappemodeller her. Interessert i mer inspirasjon? Besøk ett av våre mange trappestudio.

Lys under trappetrinn