Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på din enhet. Se vår side om personvern for mer informasjon.

Trappestudio: Stedet for inspirasjon

Trappen kan være et av de vakreste møblene i hjemmet ditt, og i tillegg er trappen et møbel som har en veldig viktig funksjon. For at det skal være lettere å få oversikt over alle de mulighetene man har når man skal kjøpe trapp, har Trapperingen 14 utstillinger rundt omkring i landet. I disse trappestudioene kan du se ulike trappemodeller utstilt, lære om de ulike trappetypene og tilvalgsmuligheter, gå i trappene, se ulike farger og overflatebehandlinger med mer.

Mange valgmuligheter

De siste årene har det blitt mange flere muligheter når man skal ha en trapp. Vangen kan være innstemt, underliggende eller usynlig, og rekkverk kommer både i heltre, stålspiler og som glass feltet med bolter til vangen. Det kan være vanskelig å ha oversikt over alle alternativene. Nettopp derfor er det så viktig at kundene har mulighet til å komme i trappestudio. Der får de se utvalget og mulighetene, og de kan få gode råd i forbindelse med trappevalget.

Trappa er et møbel som vil prege interiøret i boligen i mange tiår.

Flere besøker trappestudio

Trapperingen B. Innvær har fire trappestudio – ett ved fabrikken i Bremnes og de andre i byene Bergen, Stavanger og Haugesund.

– Vi opplever at trappekunden i større og større oppsøker trappestudioene våre. Der har kundene noe håndfast å forholde seg til. Noen tror de har bestemt seg for hvilken trapp de vil ha på forhånd, men nesten hele tiden opplever vi at folk ombestemmer seg når de kommer inn i studioene våre og ser hva som finnes. Da ser de plutselig muligheter de ikke visste om før de oppsøkte oss. Og det er viktig siden trappa er et møbel som vil prege interiøret i boligen i mange tiår, mener daglig leder i Trapperingen B. Innvær, Kristian Innvær.

Adresser

Trapperingen har utstillinger i Bergen, Haugesund, Jessheim, Stavanger, Sætre, Bømlo, Skien, Tønsberg, Vegårshei, Kristiansand, Senja, Tromsø, Tydal og Trondheim.

Trapperingen har utstillinger i Bergen, Haugesund, Stavanger, Jessheim, Sætre, Bømlo, Skien, Tønsberg, Vegårshei, Kristiansand, Senja, Tromsø, Tydal og Trondheim.

Mer inspirasjon