Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på din enhet. Se vår side om personvern for mer informasjon.

Ny, tøff trappemodell!

Fra å være en praktisk anordning som tok folk mellom etasjene i en bolig, har trappen blitt et møbel som setter sitt preg på interiøret. Daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen forteller at denne utviklingen har blitt mer og mer tydelig de siste årene, og at de stadig utvikler nye trappemodeller. 

Trapperingens nye trappemodell Marthe er en tøff trapp med blant annet stålgitter i rekkverket. 

– Vi ser at boligeierne er opptatt av trappen som et møbel i mye større grad enn før. Våre kunder vil at trappen skal passe til boligen og interiøret som sådan. Bor man i et mer herskapelig hus, velger man gjerne klassiske trapper. De med mer minimalistiske stil, velger en annen type trapp. Stikkord her er trapper som nesten «svever» mellom etasjene, og mye innslag av glass og stål. Dette er en interiørstil som øker i popularitet, sier Espen Eriksen. 

Marthe med stålgitter 

Siste tilskudd i Trapperingens Moderne-kolleksjon er trappemodellen Marthe

– Marthe er en trappemodell som skiller seg ut med sitt stålgitter i rekkverket. Dette gjør at trappen får et industrielt preg, og dermed vil passe godt hjemme hos de som ønsker seg en litt røffere stil. Trappen fås både som åpen og tett trapp, og det er også mulig med belysning i trinnene. Marthe fås selvfølgelig i alle overflatebehandlinger og farger, og vi mener denne vil slå godt an som mørk med de trender vi ser i markedet. De siste årene har sort og dempet sort, samt helstav eik kommet sterkere, forteller Trapperingen-sjefen. 

Trappemodell Marthe med lys i trinn (t.v) og med trinn uten trappenese (t.h). 
Trappemodell Marthe, her som rett, åpen trapp. 

Trappestudio 

Det er selve trapperommet som bestemmer hvilken type trapp man kan ha, dvs. om man får plass til en svingtrapp, rett trapp eller repostrapp. Trappemodellen Marthe kan leveres i alle utforminger, og modellen kan nå ses i Trapperingens mange trappeutstillinger rundt om i landet. 

– Vi synes det er viktig at trappekjøperne får vite om alle mulighetene innen trapp, og det opplever vi at blir tatt godt i mot. En trapp er ikke noe man kjøper hver dag, og kundene er glade for å få nyttige tips og råd. Det beste stedet å få mye informasjon på, er å besøke våre trappestudio – der er mange modeller utstilt, man kan se alle detaljer på nært hold, og man får også gått i trappene, forteller Eriksen. 

For mer informasjon om trappevalg, kontakt en av våre fabrikker, eller besøk et av våre mange trappestudioer.

Vi har fabrikker og trappestudio i Tromsø, Silsand, Tydal, Trondheim, Bergen, Stavanger, Bremnes i Bømlo, Haugesund, Vegårshei, Kristiansand, Sætre i Hurum, Skien, Tønsberg og Jessheim.

Trappemodellen Marthe kan leveres i alle utforminger, og modellen kan nå ses i Trapperingens 14 utstillinger rundt om i landet. 

Mer inspirasjon