By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Marthe
Moderne

Marthe

Marthe er vår siste nyhet og en trappemodell som skiller seg ut med sitt stålgitter i rekkverket. Dette gjør at trappen får et industrielt preg, og dermed vil passe godt hjemme hos de som ønsker seg en litt røffere stil.

Trappen fås både som åpen og tett trapp samt med belysning, som resten av våre trappemodeller.

Avbildet trapp er ikke nødvendigvis standard variant av trappemodellen. Hør med din trappeselger om standard, om valgmuligheter og for nøyaktig info om farger.
Marthe

Marthe

Marthe

Marthe

Marthe

Bli inspirert

I en trapp er det vangen som er det bærende elementet, som holder trinnene og rekkverket på plass.

Vangetyper

Det første trinnet i trappen heter starttrinn, og her kan man få ulike typer.

Starttrinn

Materialvalg og overflatebehandling er viktig både for utseendet, og for hvor slitesterk trappen blir.

"Beis, tresorter og maling er gjengitt så godt som mulig. Resultatet kan oppleves ulikt fra fargene på skjermen. Vi anbefaler å besøke et av våre mange trappestudio for å få det beste og riktig inntrykket av fargen."

Tresort

Beis

Hver trappemodell har unikt rekkverk.

Returgelender

Anbefalte trappemål

"Prosjekteringen av trapperommet er en forutsetning for å få en trapp som er god å gå i, og ikke minst en trapp som tilfredsstiller kravene i Byggeforskriften. De siste årene har det vært en tendens til tykkere bjelkelag grunnet bl.a. tekniske installasjoner. Dette fører til økt etasjehøyde, behov for flere opptrinn, og derfor også større areal som må avsettes til trappen. Her er angitt anbefalte mål (i cm) på trapper til boliger. Forutsatt etasjehøyde maks 277 cm og 15 opptrinn. (Ved større etasjehøyder bør antall opptrinn økes, og det må derved også avsettes større areal til trappen.) Vekslingsåpningen bør ha en bredde på minimum 97 cm, ferdig kledd."

Trappemål

Belysning

Stadig flere ønsker seg belysning i trappa, og det er det flere gode grunner til. Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i. Belysning i Trapperingens trapper kan styres med fjernkontroll, og er kompatibel med smarthus-løsninger som Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey.

Belysning

Oppbevaring

Se våre ulike oppbevaringer under trapp

Oppbevaring

No items found.

Stolper, rekkverk og spiler

Se våre ulike valg

Stolper

No items found.

Rekkverk

No items found.

Spiler

No items found.
Trappe-modell Chilli

Avtal et møte med din lokale trappeleverandør

Takk for din henvendelsen. Din lokale trappefabrikk vil ta kontakt med deg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.