By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Lys opp - Trinn for trinn

Belysning i trappa skaper fin stemning i rommet samtidig som lyset i trappa gjør det tryggere å bevege seg i den.

Etter at LED kom på markedet, har løsningene til belysning i trapp blitt bedre og bedre, og lys i trappa har derfor blitt mer og mer populært. Trappebelysning er praktisk ved at det nettopp lyser opp der man skal gå, og det er også stemningsskapende.

STRIPS ELLER SPOTTER

Trapperingen tilpasser LED-belysning både til trinn og vange.

- I trinnene velger vi gjerne LED-strips, som plasseres under trinnet, og ellers er alternativet LED-spots. Begge deler er enkle å betjene, og vi har bevisst valgt produkter med god kvalitet og lang holdbarhet. Blant annet er de viktig at LED-stripene sitter godt, og ikke løsner etter kort tids bruk, sier Espen Eriksen i Trapperingen.

Farge på dioder kan variere, og Trapperingen har strenge sorteringskrav på diodene.

- Dette gjør at vi kan levere LED strips med samme fargenyanser uansett vareparti, sier Eriksen.

DIMMER

Dimmer er inkludert både til strips og spotter, og her er det mulig med løsning både med impuls og trådløs. Sistnevnte er ofte en fordel i trapper, da de er enklere å plassere. I begge tilfeller må en godkjent elektriker koble til trafoen.

Mer inspirasjon