Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på din enhet. Se vår side om personvern for mer informasjon.

Lys opp - trinn for trinn

Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i.

Etter at LED kom på markedet, har tilbudet innen belysning i trapp blitt stadig bedre, og lys i trappa har økt i popularitet. Trappebelysning kan leveres på alle typer trapper som Trapperingen tilbyr, og vil gjøre trappa til et enda mer spennende og iøyenfallende møbel hjemme hos deg.

Trappemodell Sørlandet med LED-spotter innfelt i vangen.
LED-strips under trappetrinnene. Med dimmeren kan du regulere lysstyrken og skape ulike stemninger i rommet.

STRIPS TIL TRINN OG HÅNDLØPER

Trapperingen tilpasser LED-belysning både til trinn og håndløper.

- I trinnene velger vi gjerne LED-strips, som plasseres under trinnet. De er enkle å betjene, og vi har bevisst valgt produkter med god kvalitet og lang holdbarhet. Blant annet er det viktig at LED-stripene sitter godt, og ikke løsner etter kort tids bruk, sier Espen Eriksen i Trapperingen.

Farge på dioder kan variere, og Trapperingen har strenge sorteringskrav på diodene.

- Dette gjør at vi kan levere LED-strips med samme fargenyanser uansett vareparti, sier Eriksen.

Til venstre er det tett trapp med lys under trappetrinnet. Til høyre åpen trapp med LED-lys innfelt i trappenesen.

DIMMER

Dimmer er inkludert, og her er det mulig med løsning både med impuls og trådløs. Sistnevnte er ofte en fordel i trapper, da de er enklere å plassere. I begge tilfeller må en godkjent elektriker koble til trafoen.

All trappebelysning leveres ferdig koblet fra fabrikken og er tilpasset din Trapperingen-trapp. Det eneste du som huseier trenger å tenke på, er hvor det egner seg best å plassere driver og tilgang til fast strøm. Dette avtales i samarbeid med din elektriker og Trapperingen. Belysningen leveres komplett med trådløs bryter som kan festes på vegg med dobbeltsidigtape eller monteres i standard 55 mm ramme. Som et tilvalg er det mulig å få med fjernkontroll.

«SMART» TRAPP

Med dimmeren kan du regulere lysstyrken som du vil, og dermed skape ulike stemninger i rommet. Trapperingens system er bygd på den universielle Zigbee 3.0-protokollen, som er en åpen og stabil løsning. Den er kompatibel med bla. annet Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey. Dette betyr at trappa har blitt «smart»!

FABRIKKER OG TRAPPESTUDIO

Trapperingen har fabrikker og trappestudio i Tromsø, Silsand, Tydal, Trondheim, Bergen, Sandnes, Bremnes i Bømlo, Haugesund, Vegårshei, Kristiansand, Sætre i Hurum, Skien, Tønsberg og Jessheim. Kontakt nærmeste trappestudio eller trappefabrikk for mer informasjon om trapper og belysning i trapp.

Med dimmeren kan du regulere lysstyrken som du vil, og dermed skape ulike stemninger i rommet.

Mer inspirasjon