Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på din enhet. Se vår side om personvern for mer informasjon.

Ny trappemodell: Gry

– Dette er en trappemodell som kompletterer vår øvrige kolleksjon, og som vi tror kan bli en ny bestselger. Vi opplever at trappemodellen Gry passer inn både hos den unge, moderne familie, og hos alle som liker den nordiske, naturlige stilen med rette linjer, sier daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen.

Tyngde og letthet

Trappemodellen Gry er elegant i sin enkelhet. Kombinasjonen av innstemt vange mot veggen og underliggende vange på delen som går ut i rommet, gir både tyngde og letthet. Dette er noe de fleste kan trives med.

Gry fås både som åpen og tett trapp, og i alle trappetyper, dvs. både rett trapp, og ulike varianter av svingtrapp.

– Kundene kan velge om de vil ha trappen i furu, helstav eik eller parkettmønstret eik. Om man velger furu eller eik, vil det først og fremst ha innvirkning på slitestyrken til trinnene. Ulike beisvalg vil påvirkeutseendet, så her råder vi kundene å velge det som passer best til interiøret for øvrig.

Mange valgmuligheter

Som de fleste andre av Trapperingens trapper, fås Gry både som åpen og tett trapp.

– Om man ønsker mer letthet i rommet, velger man gjerne åpnetrinn, mens en tett trapp der det er et stusstrinn mellom trinnene, gir en mer kompakt trapp, tipser Espen Eriksen.

Trappemodellen Gry som åpen trapp. Dette er en 90-graders svingtrapp med repos.
Trappemodellen Gry har innstemt vange mot veggen, og underliggende vange ut i rommet. Det gir både tyngde og letthet.
Trapperingens trappemodell Gry fås som 90-graders svingtrapp, 180-graders svingtrapp, 90-graders svingtrapp, 180 graders repostrapp og rett trapp. Det er trapperommet som avgjør hvilken trappetype du skal velge.

Trappemodellen Gry har en nordisk, naturlig stil, og vil passe inn i mange boliger.

Mer inspirasjon