Trapp med oppbevaringsløsning

oppbevaringsloesning_under_trappa.jpg
Bor du på liten plass, eller har du kanskje litt mange ting å holde styr på? Oppbevaringsløsning under trappa kan være svaret.

Oppbevaring under trappa er en ny løsning, som har fått mye oppmerksomhet i markedet. Oppbevaringsmodulene fås i ulike høyder og tilpasses hver enkelt trapp. Sko, klær og annet som har en tendens til å flyte rundt i gang og andre rom, kan nå få en ny, fast plass! Modulene kan leveres med hyller, klesstang eller annen innredning.

Over her ser du video av trapp med oppbevaringsløsning fra Trapperingen Eiktrapps trappestudio i Romsdalsgata i Molde. 

Mange muligheter

Hver oppbevaringsmodul leveres med standard mål på 70 x 70 cm, med innvendig mål 64 x 64 cm. Modulene fås i de fleste tresorter og overflatebehandlinger. Hvitmalt er standard. 

 • trappestudio_-_stedet_for_inspirasjon.jpg

  Trappestudio - stedet for inspirasjon

  Trapperingen har tolv utstillinger rundt om i landet der man kan se ulike modeller utstilt. Man kan gå i trappene, se ulike farger og overflatebehandlinger etc.

 • Siw_June_boligstylist_interioertrender_trapperingen_rustikk.jpg

  Interiørtrenden: maksimalisme

  Det interiør- og motebevisste publikummet på interiørmessa Maison-objet i Paris i januar fikk se det samme: trenden framover er overdådighet med mønster, farger, varme metaller og naturmaterialer.

 • Roger_Eik_beh2.jpg

  Ny fabrikk på Nordvestlandet

  Den 1. januar i år ble Eiktrapp på Mørekysten en del av Trapperingen. I løpet av året er de også på plass i ny fabrikk. Det satses!

 • Roy-Isaksen-i-Solli-liggende--002-.jpg

  Solli Trappefabrikk inn i Trapperingen

  Solli Trappefabrikk er nå blitt medlem av Trapperingen, med fabrikker rundt omkring i landet. Med Solli på laget har Trapperingen fått enda bedre dekning i Nord-Norge.

 • ny_trapp_paa_fem_timer.jpg

  Ny trapp på fem timer

  Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort. Null pussing, kvistlakk, grunning og maling - og et mer slitesterkt og moderne møbel!

 • Fennikel_sammensatt.jpg

  Trappemodellen Fennikel - på mange måter

  Se hvordan materialvalg og variasjoner av vange og tett/åpen trapp endrer en trappemodell.

 • hvit_sort_roed_trapp.jpg

  Se opp for fargene!

  Ingenting galt med eik og furu, men det skjer noe spennende når man går løs med fargekartet!