To fargevalg - dramatisk forskjell

June_sort_og_hvit.jpg
Sjekk disse variantene av Trapperingens modell June - den ene mørk og mystisk, den andre lys og lekker - begge praktmøbler som virkelig setter preg på interiøret.

De som mener at man litt oftere kan velge noe annet enn hvitt, får herved nye bildebevis til sin argumentasjon. For denne sorte varianten av trappemodellen June har et utseende som tar pusten fra folk! Den mørke skjønnheten er et møbel som skiller seg ut, og som virkelig setter sitt preg på interiøret.

june_sort.png

Svingtrappen har høye sortmalte vanger på begge sider, som snor seg oppover mot andre etasje, og disse fungerer som rekkverk. Trinn og stusstrinn i hvitbeiset, lakkert eik, og de er innstemt i vangen. I det hele tatt er dette en trapp der alle elementene er integrert i hverandre uten synlige sammenføyninger - i kjent Trapperingen-kvalitet. Resultatet er et kunstverk i rommet - uansett hvilken vinkel man ser trappen fra.

Les også: En trappemodell - ulike stiler.

june_hvit.png

Men lyst er også lekkert - ingen tvil om det. I denne hvite varianten gir June en helt annen opplevelse. June er også her vist som 180° svingtrapp, med buede hjørner som gir en sammenhengende trapp fra start til slutt. Vangene, som i motsetning til på den sorte varianten, er lave på yttersiden, er malt i fargen egghvit - selvfølgelig på kvistrene materialer. Trinnene og tettingen mellom trinnene er lakkert heltre eik i helstav.

Se flere flotte trapper her.

 • oppbevaringsloesning_under_trappa.jpg

  Trapp med oppbevaringsløsning

  Bor du på liten plass, eller har du kanskje litt mange ting å holde styr på? Oppbevaringsløsning under trappa kan være svaret.

 • trappestudio_-_stedet_for_inspirasjon.jpg

  Trappestudio - stedet for inspirasjon

  Trapperingen har tolv utstillinger rundt om i landet der man kan se ulike modeller utstilt. Man kan gå i trappene, se ulike farger og overflatebehandlinger etc.

 • Siw_June_boligstylist_interioertrender_trapperingen_rustikk.jpg

  Interiørtrenden: maksimalisme

  Det interiør- og motebevisste publikummet på interiørmessa Maison-objet i Paris i januar fikk se det samme: trenden framover er overdådighet med mønster, farger, varme metaller og naturmaterialer.

 • Roger_Eik_beh2.jpg

  Ny fabrikk på Nordvestlandet

  Den 1. januar i år ble Eiktrapp på Mørekysten en del av Trapperingen. I løpet av året er de også på plass i ny fabrikk. Det satses!

 • Roy-Isaksen-i-Solli-liggende--002-.jpg

  Solli Trappefabrikk inn i Trapperingen

  Solli Trappefabrikk er nå blitt medlem av Trapperingen, med fabrikker rundt omkring i landet. Med Solli på laget har Trapperingen fått enda bedre dekning i Nord-Norge.

 • ny_trapp_paa_fem_timer.jpg

  Ny trapp på fem timer

  Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort. Null pussing, kvistlakk, grunning og maling - og et mer slitesterkt og moderne møbel!

 • Fennikel_sammensatt.jpg

  Trappemodellen Fennikel - på mange måter

  Se hvordan materialvalg og variasjoner av vange og tett/åpen trapp endrer en trappemodell.

 • hvit_sort_roed_trapp.jpg

  Se opp for fargene!

  Ingenting galt med eik og furu, men det skjer noe spennende når man går løs med fargekartet!