Se opp for fargene!

hvit_sort_roed_trapp.jpg
Ingenting galt med eik og furu, men det skjer noe spennende når man går løs med fargekartet! 

Vi synes at trappa er et av de mest spennende møblene i boligen. For det første har den en praktisk funksjon, ved at den er et hjelpemiddel for at vi skal komme oss fra en etasje til en annen. Ved siden av det, er trappa et møbel som virkelig kan sette sitt preg på interiøret - både gjennom selve designet og gjennom material- og fargevalg. 

Trappen setter preg

Her har vi plukket fram tre trapper som kan være med å prege ethvert interiør. Med en slik trapp i huset, blir boligen spesiell selv om det øvrige inventaret er ganske enkelt.   
june_hvit.png

Trapp i eik eller furu sammen med hvitmalt, er en populær fargekombinasjon.

Trappemodellen June i hvitmalt her vist som 180° svingtrapp, med buede hjørner som gir en sammenhengende trapp fra start til slutt. 

june_sort.png

Det har vært mye lyst i boligene de siste årene, og trapp intet unntak. Men se hvor spennende denne Trapperingens modell June er i sort!

Her har vi trappemodellen June som «mørk og mystisk». Vindeltrappen har høye sortmalte vanger på begge sider, som snor seg oppover mot andre etasje, og disse fungerer som rekkverk.

Roed_Fennikel_vindeltrapp_crop.jpg

Trappemodellen Fennikel er her malt i "signalrød", og har blitt et møbel som virkelig stikker seg ut.

Her har vindeltrappen Fennikel fått en frisk rødfarge, og det dristige fargevalget gjør at trappa virkelig "spriter" opp ethvert interiør.


Les også: Råd om trappekjøp: valg av vange.

 • oppbevaringsloesning_under_trappa.jpg

  Trapp med oppbevaringsløsning

  Bor du på liten plass, eller har du kanskje litt mange ting å holde styr på? Oppbevaringsløsning under trappa kan være svaret.

 • trappestudio_-_stedet_for_inspirasjon.jpg

  Trappestudio - stedet for inspirasjon

  Trapperingen har tolv utstillinger rundt om i landet der man kan se ulike modeller utstilt. Man kan gå i trappene, se ulike farger og overflatebehandlinger etc.

 • Siw_June_boligstylist_interioertrender_trapperingen_rustikk.jpg

  Interiørtrenden: maksimalisme

  Det interiør- og motebevisste publikummet på interiørmessa Maison-objet i Paris i januar fikk se det samme: trenden framover er overdådighet med mønster, farger, varme metaller og naturmaterialer.

 • Roger_Eik_beh2.jpg

  Ny fabrikk på Nordvestlandet

  Den 1. januar i år ble Eiktrapp på Mørekysten en del av Trapperingen. I løpet av året er de også på plass i ny fabrikk. Det satses!

 • Roy-Isaksen-i-Solli-liggende--002-.jpg

  Solli Trappefabrikk inn i Trapperingen

  Solli Trappefabrikk er nå blitt medlem av Trapperingen, med fabrikker rundt omkring i landet. Med Solli på laget har Trapperingen fått enda bedre dekning i Nord-Norge.

 • ny_trapp_paa_fem_timer.jpg

  Ny trapp på fem timer

  Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort. Null pussing, kvistlakk, grunning og maling - og et mer slitesterkt og moderne møbel!

 • Fennikel_sammensatt.jpg

  Trappemodellen Fennikel - på mange måter

  Se hvordan materialvalg og variasjoner av vange og tett/åpen trapp endrer en trappemodell.