Om oss

trapp_1.jpg
Trapperingen leverer trapper og trappeløsninger av beste design- og handverks-messige kvalitet. Vi mener at trappen er boligens viktigste møbel, som skal kle huset og gi interiøret særpreg. Derfor har vi et bredt utvalg av modeller, materialer og utførelser. Vi lar oss også gjerne utfordre på spesialtilpassede løsninger.

Seks av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter har gått sammen i en landsdekkende kjede for å samkjøre og effektivisere produksjon, markedsføring og salg. Med stor geografisk spredning og effektiv distribusjon er vi rustet til å betjene hvert hus i Norge som trenger en trapp. Vår store ambisjon er å være "best på trapper"!

Best på trapper

Trappen er kanskje det viktigste møbelet i din bolig, et møbel som er godt synlig, og som du skal ha glede av i mange år. Vi i Trapperingen vil være den beste til å levere den trappe-løsningen som passer perfekt akkurat hjemme hos deg. Her får du en smakebit på det store sortimentet vi kan tilby.

Fem kategorier

For at det skal være enklere for deg å velge den trappen som passer nettopp ditt miljø, har vi delt katalogen inn i fem deler: moderne, tradisjon, klassisk, basis og vindeltrapper. Vi kan tilby trapper for enhver smak og ethvert miljø, og vi lar oss utfordre på spesielle ønsker, enten det gjelder spesialmål, eller spesielle detaljer. Bak i katalogen finner du oversikt over de ulike treslag, overflatebehandlinger og detaljer du kan velge mellom.

Kvalitet

Uansett hvilken stil du velger skal du være trygg på at våre trapper er laget av de beste materialer, og er av beste kvalitet. Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene, det skulle bare mangle. Vi legger stor vekt på kvalitet i hele produksjonsprosessen, og vi er ikke ferdig med jobben før trappa er montert. Når du er fornøyd, er vi fornøyd.

Velkommen til en hyggelig trappehandel!

trapp_2.jpg
XC8I3871_-Trapp_Haugesund-Foto-PederOttoDybvik.jpg
Rirs__r.jpg