Nye utstillinger

studio_toppbilde.jpg
I våre trappestudio kan du se på og gå i de ulike trappemodellene, se prøver på overflatebehandlinger og få en hyggelig trappeprat.

Vi har nå tilsammen tolv utstillinger rundt om i landet. I våre trappestudio kan du både se og gå i de ulike trappemodellene, se prøver på overflatebehandlinger og få en hyggelig trappeprat.

I Bergen har Trapperingen B. Innvær nytt trappestudio. Adressen er: Wernersholmvegen 75, 5232 PARADIS
Åpningstider er onsdager klokken 12:00 til 18:00 eller etter avtale.

5. oktober 2017 åpnet Trapperingen Eiktrapp nytt studio i Molde. Adressen er Romsdalsgata - Gotfred Lies plass 1. Studioet er åpent etter avtale.

Trapperingen Tre Trapps nye studio har adresse Solumgården, Trondheimsvn. 121, 2070 RÅHOLT. Tlf 32 79 27 70. Åpningstider: Mandag og torsdag: 08:00 - 19:00. Øvrige ukedager: 08:00 - 16:00. Lørdag: stengt.

Trapperingen B Innvær AS har nytt studio i Godesetdalen 10, 4034 Stavanger. Tlf  53 42 85 40. Åpningstider: Mandag-fredag: 08:00-16:00. Lørdag stengt.

Vi har også utstillinger i Haugesund, i Skien, Vegårshei, Sætre, Barkåker, Brumunddal, Kristiansand, Bremnes og Molde. Se oversikt over våre trappestudioer her.
IMG_1003.JPG

I trappestudioet er det utstilt en rekke trappemodeller, og ved siden av å prøvegå litt, får man tatt materialene og de ulike overflatebehandlingene nærmere i ettersyn.

 • oppbevaringsloesning_under_trappa.jpg

  Trapp med oppbevaringsløsning

  Bor du på liten plass, eller har du kanskje litt mange ting å holde styr på? Oppbevaringsløsning under trappa kan være svaret.

 • trappestudio_-_stedet_for_inspirasjon.jpg

  Trappestudio - stedet for inspirasjon

  Trapperingen har tolv utstillinger rundt om i landet der man kan se ulike modeller utstilt. Man kan gå i trappene, se ulike farger og overflatebehandlinger etc.

 • Siw_June_boligstylist_interioertrender_trapperingen_rustikk.jpg

  Interiørtrenden: maksimalisme

  Det interiør- og motebevisste publikummet på interiørmessa Maison-objet i Paris i januar fikk se det samme: trenden framover er overdådighet med mønster, farger, varme metaller og naturmaterialer.

 • Roger_Eik_beh2.jpg

  Ny fabrikk på Nordvestlandet

  Den 1. januar i år ble Eiktrapp på Mørekysten en del av Trapperingen. I løpet av året er de også på plass i ny fabrikk. Det satses!

 • Roy-Isaksen-i-Solli-liggende--002-.jpg

  Solli Trappefabrikk inn i Trapperingen

  Solli Trappefabrikk er nå blitt medlem av Trapperingen, med fabrikker rundt omkring i landet. Med Solli på laget har Trapperingen fått enda bedre dekning i Nord-Norge.

 • ny_trapp_paa_fem_timer.jpg

  Ny trapp på fem timer

  Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort. Null pussing, kvistlakk, grunning og maling - og et mer slitesterkt og moderne møbel!

 • Fennikel_sammensatt.jpg

  Trappemodellen Fennikel - på mange måter

  Se hvordan materialvalg og variasjoner av vange og tett/åpen trapp endrer en trappemodell.

 • hvit_sort_roed_trapp.jpg

  Se opp for fargene!

  Ingenting galt med eik og furu, men det skjer noe spennende når man går løs med fargekartet!