En trappemodell- ulike stiler

maia-collage-1200.jpg
Valg av farger, materialer, vangetyper etc gir ulike uttrykk.

Det er kombinasjonen stolpe - håndløper - spile som definerer trappemodellen, og selv innenfor de ulike modellene er det mange variasjonsmuligheter. Valg av farger, materialer, vangetyper etc gir ulike uttrykk. Her er Trapperingens modell Maia med fire ulike vangeløsninger.
maia-collage-1200.jpg

Dette er Trapperingens trappemodell Maia med ulike vangetyper. Ingen tvil om at vangen har mye å si for designet og utseendet til trappa.

Til venstre Maia som tett trapp med innstemt vange, deretter Maia som tett trapp med underliggende vange. Bilde nr. 3 viser Maia som åpen trapp med midtstilt vange, og til høyre har vi Maia som åpen trapp med innstemt vange på høyre side og selvbærende bolter på den andre siden. 
 • oppbevaringsloesning_under_trappa.jpg

  Trapp med oppbevaringsløsning

  Bor du på liten plass, eller har du kanskje litt mange ting å holde styr på? Oppbevaringsløsning under trappa kan være svaret.

 • trappestudio_-_stedet_for_inspirasjon.jpg

  Trappestudio - stedet for inspirasjon

  Trapperingen har tolv utstillinger rundt om i landet der man kan se ulike modeller utstilt. Man kan gå i trappene, se ulike farger og overflatebehandlinger etc.

 • Siw_June_boligstylist_interioertrender_trapperingen_rustikk.jpg

  Interiørtrenden: maksimalisme

  Det interiør- og motebevisste publikummet på interiørmessa Maison-objet i Paris i januar fikk se det samme: trenden framover er overdådighet med mønster, farger, varme metaller og naturmaterialer.

 • Roger_Eik_beh2.jpg

  Ny fabrikk på Nordvestlandet

  Den 1. januar i år ble Eiktrapp på Mørekysten en del av Trapperingen. I løpet av året er de også på plass i ny fabrikk. Det satses!

 • Roy-Isaksen-i-Solli-liggende--002-.jpg

  Solli Trappefabrikk inn i Trapperingen

  Solli Trappefabrikk er nå blitt medlem av Trapperingen, med fabrikker rundt omkring i landet. Med Solli på laget har Trapperingen fått enda bedre dekning i Nord-Norge.

 • ny_trapp_paa_fem_timer.jpg

  Ny trapp på fem timer

  Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort. Null pussing, kvistlakk, grunning og maling - og et mer slitesterkt og moderne møbel!

 • Fennikel_sammensatt.jpg

  Trappemodellen Fennikel - på mange måter

  Se hvordan materialvalg og variasjoner av vange og tett/åpen trapp endrer en trappemodell.

 • hvit_sort_roed_trapp.jpg

  Se opp for fargene!

  Ingenting galt med eik og furu, men det skjer noe spennende når man går løs med fargekartet!